Camping de Zeeman

Welkom bij Camping de Zeeman

Lieve gasten,
Gisteren, zondag 15 maart, is bekend geworden dat alle horecagelegenheden en scholen moeten sluiten tot 6 april.
Wij kunnen ons voorstellen dat deze maatregelen niet bijdragen aan uw vakantieplezier.
Mocht u gewoon willen komen dan bent u van harte welkom.
Het zal in Callantsoog wat rustiger zijn dan normaal zonder horeca, maar met het strand en het ontluikende voorjaar is het nog steeds genieten!
  SVR

Achter de duinenrij van het Noordzeestrand, op loopafstand van het dorpje Callantsoog en het strand ligt de boerderij met mini-camping van de familie Zeeman. Het is de oudste boerencamping van Callantsoog en bestaat al bijna 50 jaar! Na al die tijd staan rust en eenvoud nog steeds hoog in het vaandel, maar tegenwoordig mét WIFI en andere voorzieningen van deze tijd.

 

Bij ons kunt u kamperen of een vakantiehuisje huren. Geniet van strand & zee en van het wandelen of fietsen in de prachtige omgeving. Direct tegenover de boerderij loopt een zandpad naar een bijzonder vogelrijk natuurgebied en in het voorjaar tonen de bollenvelden een spectaculaire kleurenpracht.

 

Callantsoog heeft gezellige terrasjes en restaurants, leuke winkeltjes en een supermarkt. Op de verschillende strandpaviljoens is het heerlijk eten en drinken met uitzicht op zee en zonsondergang..

 

Ervaar de eenvoud en de rust in een luxueuze omgeving van strand, zee en natuurschoon!

 

 Lees hier onze voorwaarden

 Klik hier voor de AVG