Callantsoog

Callantsoog is een prachtige badplaats gelegen in de kop van Noord-Holland aan de Noordzee. Callantsoog ligt heeft misschien wel het mooiste strand van Nederland. Het gezellige centrum ligt direct achter de duinen. In het centrum is altijd wel wat leuks te beleven. Callantsoog is de perfecte locatie voor een dagje strand, weekendje weg of een langere vakantie! Bekijk direct de mogelijkheden om te overnachten!

In de buurt van Callantsoog liggen de mooie kustplaatjes Julianadorp aan Zee, Groote Keeten, Schoorl, Petten, Egmond aan Zee en Bergen aan Zee. Deze regio is niet alleen leuk om te bezoeken in de zomer maar zeker ook een aanrader voor de herfstvakantie of in de winter. In het voorjaar staat Callantsoog en omgeving in bloei. Je zult dan versteld staan van de mooie bollenvelden.

Camping de Zeeman ligt slechts op1 km. afstand van het dorp Callantsoog en het strand. Van medio maart t/m oktober kunt u kamperen op onze minicamping bij de boerderij met uw camper, caravan of tent. 

Tevens verhuurt Camping de Zeeman enkele vakantiewoningen en appartementen. De huisjes Vloed, Eb, de Dars en de Koeboet kunt huren per week, weekend of midweek. Een heerlijk rustig gelegen vakantiehuis aan zee en strand..dat is genieten!